In the middle of no where

Nu ar vi tillbaka i kingaroy fran westmar med lite mer pengar i fickan. Har tappert slitit arslet av oss i en vecka, Eleonor har fortfarande ont i roven fran allt hastridande... Men det var kul, nar bossen inte var i narheten. Vi misstanker att han lider av humorsvangningar, men vem kan anklaga honom, skulle vi antagligen ocksa ha om vi bodde in the middle of no where med endast kossor, hundar och hastar, utan kontakt med manskligheten i 9 ar.

Vi valkomnades tillbaka till the cowboy-residence med bira, t-bone och bacon (i princip det enda dom kan laga), med jakt som dessert. Elle kan nu stolt meddela att hon har skjutit sin forsta kanin och rav, woohooo. Helgen spenderades tva timmar harifran med fiske.

I helgen ska vi jobba pa den lokala puben i kumbia och nasta vecka har Malin forhoppningsvis fatt sina bankort sa da drar vi vidare till Brisbane.



         

Vanresa, Woodgate, Kilkivan, Kingroy

Helloo alla glada, Vi har precis blivit utkickade fran hotellet vi jobbade pa i 12 dagar och har hamnat i en liten storre hala kallat Kingaroy. Vi blev upplockade av en cowboy och bor nu gratis pa en farm. Vi ska bo dar nagra dagar medans vi vantar pa bankkort och eleonors linser.

Lite uppdateringar om vad som hant:

* Vi jobbade forst in the outback pa ett hotel/motel med bartending, stadning och bira drickning. Vi var pa en countryfestival dar och traffade cowboyen vi bor med nu. Det var mest cowboys dar och 1000 hastar sa de luktade massa hast poop.

* Vi akte en dag till Cracow som ligger 3 timmar ifran som ar en liten spokstad, det ar ca 3 manniskor som bor dar och det enda som finns ar en pub, dar vi jobbade. Det var mest besokare fran gruvan eller andra arbetare som bode pa hotelet och som hangde i baren. Vi var pa spokjakt men fann inga spoken. Vi fick dock veta att en flicka hade blivit mordad i rum 1 pa hotellet men den dorren var last, fan...

* Nyhet nar vi anlande tillbax till Killkiven hade det kommit massa grabbar, sa det blev liv i luckan, tjohoo,

* Vi blev utkickade klockan 9 pa morgonen en tisdags morgon utan nagra forvarninga, men vi anade alltid att vi skulle bli utkickade, for det ar sa dom gor med backpackers dar.

* Vi tjanade 450 dollar var, vilket ar crap. Vi blev hamtade av en cowboy samma dag, som vi nu bor med.

* Eleonor har ridit for forsta gangen pa 5 ar och det gick at helvete. Forst borjade hasten leka rodeohast men elle ramlade INTE av! Ett tag senare nar elle red, gick hon in i en gren sa hon har ett blodigt sar i pannan. Malin garva ihjal sig, hon har aldrig sett na roligare. Hon tanker aldrig satta sig pa en hast...an..

* Malin SKA rida idag... annars tanker elle rora Malins nyckelben och kasta myror pa henne.

* Malin och Eleonor har fatt ett hast jobb annu langre in in the outback, vi ska jaga kor med hastar, far se hur de gar for vi har ingen erfarenhet. Vi ska sova i Swags, det ar utomhus sangar, typ en madrass med inbyggd sovsack som ormar alskar att sova i ocksa. MYSIGT!

Det var nyheterna for den har gangen, vi hors senare.
Lite bilder fran nar vi lamnade sydney fram till nu:

Vanresan + fruktsokning + woodgate-fiskning
 

Nimbin:
Vi stannade till i Nimbin i nagra timmar. Det var en hippie-stad dar alla rokte pa och kakade svampar. Alla sag ut som ugly betty och var pa rokta 24/7. 



Kilkivan/Kingaroy:


 


RSS 2.0