who are you?

Ok, we just want to know who the fuck J&G is? Step forward and introduce yourself.

Spank you! 

 

Latisarna

Det är 800 grader ute och här inne ligger vi och slappar. Klockan är cirkus 02.00 pm och vi vaknade nyss. Men vi har en hyffsat bra anledning, igår bestämde vi oss för att sitta på stranden och kolla på den vackra sol uppgången! bara det att solen gick upp senare än förväntat. Vi vet nu att sol uppgången är klockan 07.45 här i bondi och OM den var vacker, synd att vi inte hade med oss någon jätte bra kamera.
Iaf, ska googla lite nu och se när IKEA stänger för vi är huuur sugna på Svensk mat som helst. jummie <3

Juste måst meddela att Eleonor hyrde en mycket intressan "komedi" film igår, jag skulle kalla den mer Komedi/skräck om jag fick välja. Alla som såg den var i chock hela filmen. Filmen heter Another gay movie för er som är nyfikna. Varnar för känsliga tittare! 18+

Another gay movie ser ut såhär och resten av bilderna är från en kväll i newtown. enjoy!


Hemma i Bondi

Här följer en kort presentation av våra flatmates!

Namn: Adriano
Ålder: Okänd



Namn: Fernando
Ålder: Okänd



Dessa två gossar kommer ursprungligen från Brasilien och har nu bott i Australien i cirkus 3 år. Anledningen till att de inte åker tillbaka till deras hemland är för att de är efterlysta av polisen för dråp, människosmuggling och sexuellt ofredande. Mycket trevliga små pojkar, förutom att de är städberoende och väldigt pedantiska. Adriano tycker om att föda oss med hans ypperligt goda rätter och Fernando tycker om att sova länge på dagarna.


 


Its a beautiful day!

Mina damer och herrar, Idag var det SOL! detta vill vi fira med en film snutt.


Haj attack!

Det regnar, blåser och det är kallt här i Sydney, har varit så nu i mer än en vecka och kommer fortsätta så 2 veckor framåt. Vi är deppiga för det finns inget och göra, spec nu när vårat jobb inte har stratat på riktigt. VAR ÄR SOLEN. Pga det dåliga vädret gör det att vattnet blir kallare vilken leder i sin tur till att hajarna kommer närmare stränderna. Det ska tydligen vara massor av hajar i darling harbour nu eftersom fler fiskar simmat dit.
Förra veckan i Tisdags när vi träffade vår kära vän Johannes hade vi en fundering på att gå ner och bada lite i Bondi, vi skulle trottsa det kalla vattnet och dåliga vädret, men efter att gått utanför dörren ångrade vi oss då det var för kallt. Ibland ska man nog lyssna på magkänslan för om vi skulle gått och badat den dagen kaske vi skulle blivit offer för hajarna.
Det var en man, en pappa, som samma dag gått ner till Bondi beach med sina kompisar för att surfa för vågorna var bra. Men han blev attackerad av en haj och fick sy 400 stygn i armen och han kommer troligen mista den.
Jag, Malin, kommer numera bada i bebis poolen med alla andra rädda människor. Hatar hajar och bränmaneter och det verkar som det är de enda vi blir omringade av.
får en liten tillbaka blick från när jag badade i Manly beach ett par veckor sedan, jag mins det som igår då jag blev omringad av bluebubbles och sprang upp i panik. Och om man blir bränd av sånna gör de ont som satan och det bästa botemedlet är om någon pissar på en... Har ingen lust att bli ner kissad av Eleonor...

Puss och kram, håll tummarna att vi inte blir haj attackerade





Uppdrag bea

Idag den 14/2 misslyckades vi totalt med att tillaga bea och har därför bestämt för allas bästa att aldrig försöka oss på det igen. Skicka hit bea på posten tack?

Ha en glad alla hjärtans dag människor! Vi ska käka kött (utan bea) med pommes (utan bea). Sorgsen dag för oss... Är fortfarande värdelöst väder så vi orkar inte ens ta oss utanför dörren ikväll. USCH!

Svar på jobbannons

Vi har gjort ett tappert försök till att lägga upp en annons på gumtree, en söksida för jobb mm och vi har redan fått många svar. Dock inte det vi hoppades på... Varsegoda och ta del av en underhållande läsning.

Svar 1;

Quick cash,,wanna play truth or dare?
alex

Svar 2;

JOB OFFER - TONIGHT.

Hi,

Would you like to earn $600 TAX FREE tonight between 9PM and Midnight tonight.

If so, I am seeking a cute sexy female to come to my place and entertain me for 3 hours. We can drink and have fun, when your finished I will give you $600.

If this sounds good to you please send me a picture and your phone number. I will then text you my address. I can also pick you up from Ashfield Station if you don't have a car.

Cheers,

James.

Svar 3;

Would you girls be interested in giving me a nude massage

Svar 4;

hi there, how are you? I am wondering if you would both be interested in $100 an hour each, by giving me a full body massage with hand relief? It could become a regular thing as well, let me know if you are interested..i can preovide a pic if that helps...cheers

(Han verkade desperat för någon minut senare ringde han)

Svar 5;

Do you want to work for private adult work, sex job?


Det här är bara de 3 första timmarna, vi väntar med spänning... dock har vi fått en som ringde om ett restaurangjobb långt åt helvete, men han verkade mer intresserad av att åka på en tripp till blue mountains med oss. CREEEPY!

Död fisk

Jag har varit duktig för andra gången under den här resan. Börjar komma igång med träningen nu, äntligen! Sprungit strandpromenaden bort till bronte beach och tillbaka, 45 min med smärta...


Död fisk

///Eleonor

Onödigt

Här kommer lite helt onödiga bilder... ENJOY!


    

20 bast!

Idag fyller jag, Malin, 20 hela år. Jag kände mig genast mycket äldre när jag vakna upp idag, jag får ju gå till systembolaget aldeles själv och köpa alkohol! Det är stora gejer i Sverige, men här i Australien rynkar alla på näsan när man säger att 20 är en stor ålder att fylla i Sverige. Va? köpa alkohol de gjorde vi när vi var 14 i affärer säger dom.
Tydligen är 21 större att fylla här an 20... Men jag ska fira som man gör i Sverige ändå.

Idag är Elle min slav och jag får göra hur många facerapes jag vill på henne, det gör min dag.Hon bär mina saker, kliar mig på ryggen och Hon kom till och med in med frukost på sängen imorse! Jag lever som en gud!

Vi ska börja firandet här hemma i lägenheten med några kompisar och äta tårta, sen ska vi vidare till Kings cross och göra stan. Hujeda mig de här kommer bli underbart.
Pussar


Nöjd cowgirl

Update: KOFLICKA

 

Grattis Malin! :D

Grattis Malin på 20-årsdagen :D



Ikväll blir det tårtkalas här i lägenheten med massa svenskar, två brasilianare och en ensam liten aussie. Stackarn...

Hej mammor (och alla andra)

Mammor, ni kan vara lugna! Vi gör annat än att festa, faktiskt. Idag har vi tagit en RSA-kurs, Responsible service of alcohol så nu lär det vara lättare att få jobb. Det ryktas om att restaurang, bar och nattklubbar behöver folk hela tiden såå... bra för oss. Kursen varade i ca 6 timmar och sen ett prov på slutet. Läraren pratade i 180 och vi fattade inte hälften, men vi klarade det iaf och det är huvudsaken.

Vi har träffat en del svenskar nu den senaste veckan. Av en slump stötte vi på Ununger på väg till stranden, han fyller för övrigt år idag så grattis till honom. Senare samma dag mötte vi upp Johannes som nyss hade kommit från Thailand. Han var brun som en 70% chokladkaka Vi måste jobba mer på brännan, haha. Sen har vi träffat typ 6 andra svenskar som bor här i Bondi, vi ska ut allihopa imorrn och fira Malins födelsedag. Jag (Eleonor), är mest deprimerad för att jag måste vara Malins slav hela dagen imorrn. Hon är överlycklig.


Nu ska vi titta på Gossip girl! Bästa stunden på hela dagen :)

Juste, hämta era anteckningsböcker för vi har pokerkväll varje tisdag. *Intressesmurfarnas högkvartér har sprängts av överbelastning*

      
Lägg märke till den fina utsikten vi hade på stranden ;) Den med Elle o Johannes.


RSS 2.0