Dreamworld

Vi har varit pa Dreamworld idag vilket ar ett tivoli for er som inte viste det.
Vi forvantade oss lite mer av det eftersom vi hort sa mycket gott om det, men det var skojj anda det daliga var att det stangde redan vid 5 tiden sa man han inte med att gora allt.
Men vi  han med att gora frittfall vilket hade ett langre fall an det som finns pa grona lund. och sen en berg och dalbana med loper i. sen fanns det en surf grej dar man kunde surfa pa en vag, men det var bara killarna som gjorde den for vi hade inte med oss nagra badklader. Fast vi avslutade dagen med att bli dyngsura i en liten trabat som akte runt i en kanal. DOm hade aven ett zoo och vi klappade Kangerus och en tiger. Obsavera att vi INTE fick klappa krokodilen pa bilden for den kunde bitas :'(

 

Killen vi bor hos ( han till hoger) och Matt akte flowrider (surfgrejen).

lite av dreamworld och whitewater (vattenland som vi ocksa hade tillgang till)


Tigern vi klappa och en fett stor vittiger

Weei


MICHAEL JACKSON DEAD!

VAVAVAVA??! MICHAEL JACKSON dog idag av en hartattack!!
Vi gillar ju han aven fast han var lite sma creepy. Det var ju anda Michael som larde oss moonwalken och jag (Malin) nailed it har om dagen. Vi ska sorja for honom idag genom att bara lyssna pa michael jackson latar.

Uppdate annars om vad som hant i brisbane.

* Vi letar fortfarande jobb
* Funderat pa att aka norr ut upp till carins
* Funderat pa hur vi ska gora med alice springs.
* Firat midsommar med en svensk.
* Traffat en kompis fran sverige som var har over en vecka.
* Planerat att aka till Dream world! woohoo
* Festat lite smatt och kollat pa en dansk DJ.
* Tagit sonder en luftmadrass och tappat Malins fina kamera :(
* Brakat med grannarna om hundars beteenden.
* Gjort burnouts och en kille korde nastan in i Matts (en av dom vi bor med) syrras nya bil.


Glad midsommar




Glad midsommar i efterskott pa er alla kottbullar

:D

Backpacker murder on the run

30,000 people go missing in Australia every year. 90% of them are found within a month, this means that about 3,000 of them aren't.

Vi blir ofta varnade av folk for att aka till Alice Springs i Outbacken. De sager att vi kommer bli valdtagna och sedan mordade av Aborginerna som lever dar. Om vi haller oss undan dom ar risken for att bli mordade mindre men sedan finns det ju ett antal backpackermordare pa fri fot som ingen vet riktigt var dom haller hus.

En av dem befinner sig nagonstans i Outbacken nara Alice Springs (Wolfe creek) eftersom dar hittas de flesta av hans offer.

Den andra befinner sig nagonstans har i QLD och eldade upp ett helt Hostel med 40 backpackers inne.

Den tredje sitter i fangelse i Victoria domd for att ha mordat 7 backpackers i NSW, men man misstanker att han kan ha mordat 37 st. Det finns dock inte bevis for att  falla honom for detta, sa ingen vet om det ar andra mordare pa fri fot.


GUD BEVARE OSS


brisbane (inte melbourne)

HEJ!

For att fortydliga saker och ting, vi vill INTE aka till melbourne an. Vill ni att vi ska frysa ihjal? Det ar kallare an i sverige, mer sno an i sverige och vi har inga pengar till nya klader. Men lugn bara lugn, pengar rullar in som det ska, snart och melbourne ar forhoppningsvis kvar om nagra manader.

Vi bor nu i ett hus i Springfield, (simpson, shataaaa), med fri tillgang till gym och pool. Varat nya. nyttiga liv borjade igar. Idag firade vi att vi hade varit duktiga med att proppa i oss  pannkakor.

Simma lugnt <3


Handelselost liv.

Hej hej hemskt mycket hej! Vi ar valdigt daliga pa att uppdatera bloggen bara for att vi inte har nagot intressant att beratta. Har dock glomt att saga att vi ar i brisbane nu, eller har varit i en vecka. Regnar mest hela tiden, ar pissigt kallt och tomt pa jobb, men annars ar det bra. Har varit pa Casino utan att vinna nagra pengar och varit pa en irlandsk pub, annars har vi simmat lugnt nar det galler festandet. Sparar oss till morgondagen da vi ska se ARMIN VAN BUUREN! SHATAAAAAH! Vi ar i exstas (?)!




Btw, kan ni komma pa bra satt att tjana pengar pa? Prostitution ar inte ett alternativ.

RSS 2.0