Flyt

Hej igen! Fransjavlarna kom tillbaka till oss, sa vi har alla grejor igen, dock inga batterier i mobilerna, oftast. Malin har dock ingen planbok , den ligger i odemarken ensam och overgiven... korten ar sparrade, maste bara veta var vi ska skicka de nya korten. \

Lite snabb info:

* Vi har jobbat med avokado plockning i tva dagar och tjanade 212.25 dollar, var . .. . .
* Idag har vi jobbat med tomat plockning och tjanade hela 3.50 dollar, VAR. (WIIIIIIIIIE, vi kan kopa varsinn cola)
* Vi har kanske fatt ett jobb i outback tre timmar in i landet i odemarken, det ar ett bar/stad-jobb i en gammal spokstad.
* Vi har fatt erbjudanden fran flera barer, men de kraver lite mer erfarenhet.

Hoppas ni ar stolta over oss. Vi har ont i ryggen. Tyck synd om oss...

Maste rusa, hors snart! Nu ska vi till woodgate och hamta malins kamera.

KISS och BAJS!

Vanlig dag i Australien

Hej mamma o pappa,idag blev vi bestulna pa allt vi ager och har, forutom 90 dollar och id kort, puben her we come! :D annars var gardagen bra, vi var pa trance energy i brisbane och hade stort roligt. Pa kvallane blev fransmannen sura sa vi akte med vara nyfunna svenska kompisar pa efterfest och fransjavlarna tog bilen med vara saker tidigt imorse utan att saga till oss. Men det loser sig, de kommer tillbaka nagon dag... For att se positivt pa det hela sa har vi nu mer tid att utforska Brisbane, shohoo.

Har tyvarr inga bilder for kamerorna ligger utspridda lite overallt i Australien. Tva i bilen och en i woodgate... Juste, Eleonor har ingen mobil, sa om ni vill nagot ring till Malin pa 0413626958.

Hej da!

Vi hatar fransman.

Vi lever, knappt

Hej människor! Vi lever och vi är just nu i Bundaberg, ca 3 timmar ovanför brisbane. De senaste dagarna har vi åkt runt till olika farmer och ringt tusen olika nummer, men det är jävligt ont om jobb eftersom det är kris i Australien och alla bönder från Victoria flyttar upp till Queensland efter bränderna. Imorse gick vi upp klockan 4 för att få kontakt med olika farmer som har kontakt med backpacker hostels. Idag jobbade killarna 1 timma. WIIIIE! För övrigt så hatar Eleonor fransmän , fast det är rätt kul när dom bråkar på franska.

Blir rätt ont om inlägg nu i bloggen eftersom vi lever som backpackers i en van i skogen och gömmer oss för polisen, för en gångs skull . Vi hatar polisen. Har fått två böter på en dag och blivit stoppade 5 gånger. Fransmän kan inte köra bil och dom är snåla, men vi mår bra. Bidrag välkomnas, med glädje!

Just nu lever vi på stulen frukt från farmer och när vi vill lyxa till det lite äter vi pasta, med heinz ketchup.

Burp, puke and fart, peace!

Hulken och superman is back on track

Vi saknar er....




NOT! <3

RSS 2.0