Början på ett hårt liv

Då har man börjat skolan igen och pluggar från 8 på morgonen till 5 på dagen, måndag, tistdag, onsdag och torsdag vilken är 36 timmar och det mesta är accounting dom 5 första veckorna vilken är det Bästa ämnet jag vet... not. Sedan nu när jag börjat jobba så verkar dom också vilja att jag ska jobba fredag lördag och söndagar från 10 till 6 på kvällen vilket är 24 timmar i veckan som även är förmycket. få bara jobba 20 timmar nämligen pga mitt visum. så de är fullgång varje dag i veckan och långa dagar också. men sånt man får stå ut med 60 timmars arbete pluss studier sidan av eftersom vi har prov varje vecka. WICH ME GOOD LUCK FOLKS!

Det som är bra är väl att jag alltid kommer ha kul på jobbet så sug på den! Äta lunch med Batman och åka karusell med Elmo!

TvåTusenNio

NEW ZEALAND



FIJI




AUSTRALIA


Klagomål från släkten

Yes vi har varit dåliga på att uppdatera men ska försöka komma igång nu. men det är lite svårt nu när man inte har en kamera... :)

Det som hänt är väl att Eleonor är i Europa med sin pojkvän och jag bor i surfers paradise med en vän Regina.
Jag och mina föredetta grannar (som åkt hem till sverige igen :( ) gjorde en liten spontan resa ner till sydney. Jag mötte upp gamla kompisar och vi gick runt i bondi där vi bodde förr och jag såg även en STOOOR
VAL hoppa förbi i havet. underbart.

Här back in surfers så ska jag börja på College nu på måndag och börja mitt nya jobb på Movie World eller Wet and wild, inte hundra på än vilken av dom de blir jag ska jobba på men jag hoppas Wet and wild för det blir skönt  sen på sommaren sen när det blir up till 40 grader. och så får jag lite fri entre biljetter till mina kompisar så jag komemr bli JÄTTE POPPIS! woohoo så mammi och pappi SE UPP för jag ska lura med er till en av parkerna, skulle vara kul se dom glida ner för slidesen.

Lite sydney bilder


Lite bilder från Guldkusten


Puss o Kram

RSS 2.0