Vi lever, knappt

Hej människor! Vi lever och vi är just nu i Bundaberg, ca 3 timmar ovanför brisbane. De senaste dagarna har vi åkt runt till olika farmer och ringt tusen olika nummer, men det är jävligt ont om jobb eftersom det är kris i Australien och alla bönder från Victoria flyttar upp till Queensland efter bränderna. Imorse gick vi upp klockan 4 för att få kontakt med olika farmer som har kontakt med backpacker hostels. Idag jobbade killarna 1 timma. WIIIIE! För övrigt så hatar Eleonor fransmän , fast det är rätt kul när dom bråkar på franska.

Blir rätt ont om inlägg nu i bloggen eftersom vi lever som backpackers i en van i skogen och gömmer oss för polisen, för en gångs skull . Vi hatar polisen. Har fått två böter på en dag och blivit stoppade 5 gånger. Fransmän kan inte köra bil och dom är snåla, men vi mår bra. Bidrag välkomnas, med glädje!

Just nu lever vi på stulen frukt från farmer och när vi vill lyxa till det lite äter vi pasta, med heinz ketchup.

Burp, puke and fart, peace!

Hulken och superman is back on track

Vi saknar er....




NOT! <3

Kommentarer
Postat av: Caroline & Daniel

hahaha låter härligt att bo i en van och leva på stulen frukt... Dessvärre råkar det vara 1:a april så er story blev plötsligt lite mindre trovärdig...



Sköt om er och hoppas ni hittar ett jobb snart!



/C&D

2009-04-02 @ 22:46:24
Postat av: Jennifer

Säg inte att det var påhittat? Lät ju som den första roliga saken ni gjort på er resa! SJUKT kul att bo i en van mitt i ingenstans!

2009-04-03 @ 20:06:42
Postat av: Frida

Livstecken, tack?

2009-04-10 @ 12:28:04
Postat av: Malin och Eleonor

Det ar inge kul att bo i van :( ledset

2009-04-13 @ 05:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0