Rafting o Shotover Jet!

Hej hej hemskt mycket hej!

Nu befinner vi oss i Wanaka som ligger cirkus 100 km fran Queenstown, dock ar vagarna i bergen mycket slingriga och farliga sa man maste aka i typ 45 km/h, booooooring. Queenstown var en trevlig liten stad som ar kand for alla extrem-sporter man kan gora dar. Vi bestamde oss for o kora en combo och gjorde rafting, paddla i fors med en liten gummibat, och shotover jet, vilket ar en extremt snabb bat som man aker med mellan tranga passage i floden.

Vi var sjukt besvikna efter raftingen, inte tillrackligt mycket action for varan smak, vi gjorde level 3, men borde ha gatt till minst level 6 som ar i klass med niagrafallen. Det enda som var hyfsat coolt var att vi akte dar dom spelade in sagan om ringen, tror det ar film 2 dar dom paddlar kanot genom ett passage med tva jattestatyer.

Jet boaten var desto roligare, trodde vi skulle krascha hela tiden, men icke sa nicke. Oerhort skicklig forare!

Imorrn ska vi aka snowboard i Treble Cone, alla sager att det ar skit jamfort med europas backar, ratt isigt, inge puder och korta backar, men vi far val se vad vi tycker efter imorrn.

 

   

Kommentarer
Postat av: Ragnhild

Ser att vinterkläderna kommit till användning. Kul verkar ni ha iaf. Nu får ni visa att ni är bäst på snowboard också.

Kramar till er båda

2009-08-16 @ 12:16:05
Postat av: majk

nice stuff, skicka hem en kiwi : )

2009-08-16 @ 12:47:38
Postat av: Malins storasyrra

Kul att ni har roligt! Ser kallt ut. Ska bli härligt att höra om snowboardingen. Själv åkte jag vattenskidor för någon vecka sedan. :-) Här är vi mitt i inskolningshetsen - Axel har börjat dagis, Nora börjar imorron (en hel timme ska hon vara där...) och Agnes börjar 6-års på onsdag. Tufft liv för en förälder.

2009-08-16 @ 20:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0