Roadtrip Christchurch - Queenstown

Vi landade på flygplatsen i Christchurch som ligger på sydön i New zeeland. Vi övernatta på flygplatsen då vi inte hade fixat boende i staden. Vi tyckte inte de va något märkvärdigt inne i Christchurch så vi hyrde en van för att ta oss runt med och bo i. billigare så och man kan se mer platser och göra mer saker.

Efter att vi lämnat Cchurch åkte vi till Mount sommers för vi läste att de skulle va bra vandringar där... Mt sommers var ingen höjdare då det enda som fanns där var en skiten pub och alla kollade snett på oss när vi anlände. vi kände oss ej välkommna så vi åkte vidare på en gång till methven en lite större stad med mat och afterski fast vi åt bara en pizza och sen gick och sov för vi var trötta efter 2 timmars sömn på flygplatsen.

Dagen efter åkte vi heeela vägen till Dunedin med lite omvägar, det tog cirka 5 timmar att köra.
Väl framme kommer vi till en underbart vacker stad med 1000 fina kyrkor. Vi luktade skit så vi tog en dusch i en simhall och sedan åkte vi mot otaga penninsula för att titta på Pingviner och sälar. Vi såg mänga fina pingviner och en ful säl. Tror malin gjorde en pingvin blind då man inte fick ha blixt när man fota men malin råkade ha det ändå.
Malin har även kört över ett djur, har bild bevis.

Nästa dag var det eleonors tur att köra för malin var trött. Vi tog chansen för det finns inga poliser här. Vi körde upp och ner för berg till Queenstown och upptäckte bergen dom förmodligen spelade in Sagan om ringen i. Det var vackra floder och berg överallt och får.

Vi är just nu i queenstown och ska göra massa roliga saker. vi återkommer när vi gjort det.
Puss


               

Kommentarer
Postat av: Karin

Trevligt med lite bilder från era äventyr. Ni är väl försiktiga när ni sover i bilen, undrar orolig mamma.

Kramar

2009-08-15 @ 20:34:40
Postat av: magnus

äckliga pingvinjävel

2009-08-16 @ 10:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0