Skydiving!

Nu har vi antligen slangt oss ut fran ett flygplan pa 12500 m hojd. DET VAR SKIIIITKUL! Tyvarr kan vi inte lagga upp sa manga bilder, vi har tusen, men har tyvarr inte mod nog att visa dem. Vi ser ut att ha gatt upp minst 200 kg, fettvalkarna i ansiktet hanger och dinglar som bara den! 

  

Nu har vi ocksa hunnit med att se hela vastkusten, mycket vacker natur, knappt nagon befolkning, inte mycket att gora forutom att testa pa extrema sporter och vandra. Gar och lagger oss fore 21 varje kvall. Idag ar det fredag sa vi tankte fira med att vara uppe en timme langre. Spela lite kort och sjunga allsang medan vi kokar vara nudlar. Perfekt.

och HAALLAAAAA *klagande late*. Vi behover hjalp med var pa fiji vi ska aka. Finns ca 300 oar och vi har ingen aning.. den som har tid over kan ju surfa lite at oss och komma med tips? Vi har beslutsangest.

    

tjing!


Kommentarer
Postat av: Maja Johnsen

Jo...ta er mod!!! Vi vet ju hur ni ser ut i vanliga fall :-)) Men jag skulle aldrig våga det ni vågar, har höjdskräck så det heter duga! Det är såååå vackert överallt där ni är, förstår verkligen att ni trivs...



Kramar

2009-08-21 @ 10:33:06
Postat av: Malins storasyrra

Lite avis blir jag allt! En av mina drömmar att hoppa ut från ett plan så där. Lyllosar och modiga är ni. Kramis

2009-08-22 @ 08:41:12
Postat av: Karin

Vilka upplevelser! Jättehäftigt! NZ ser ut att vara ett riktigt drömresemål. Ha en fortsatt trevlig rundtur och kör försiktigt.



Kramar

2009-08-23 @ 21:37:37
Postat av: Bill

Tjenixen, hoppas att ni har det bra. dets ser i alla fall ut sa. Fiji later inte illa, skulle kunna tanka mej sjalv att aka dit. Ar just nu i USA och halsar pa farfar. Har ar det varmt och soligt.



Ha daaaaaaaaaa!



Kram



BILL

2009-08-24 @ 05:16:23
URL: http://ontherun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0