Haj attack!

Det regnar, blåser och det är kallt här i Sydney, har varit så nu i mer än en vecka och kommer fortsätta så 2 veckor framåt. Vi är deppiga för det finns inget och göra, spec nu när vårat jobb inte har stratat på riktigt. VAR ÄR SOLEN. Pga det dåliga vädret gör det att vattnet blir kallare vilken leder i sin tur till att hajarna kommer närmare stränderna. Det ska tydligen vara massor av hajar i darling harbour nu eftersom fler fiskar simmat dit.
Förra veckan i Tisdags när vi träffade vår kära vän Johannes hade vi en fundering på att gå ner och bada lite i Bondi, vi skulle trottsa det kalla vattnet och dåliga vädret, men efter att gått utanför dörren ångrade vi oss då det var för kallt. Ibland ska man nog lyssna på magkänslan för om vi skulle gått och badat den dagen kaske vi skulle blivit offer för hajarna.
Det var en man, en pappa, som samma dag gått ner till Bondi beach med sina kompisar för att surfa för vågorna var bra. Men han blev attackerad av en haj och fick sy 400 stygn i armen och han kommer troligen mista den.
Jag, Malin, kommer numera bada i bebis poolen med alla andra rädda människor. Hatar hajar och bränmaneter och det verkar som det är de enda vi blir omringade av.
får en liten tillbaka blick från när jag badade i Manly beach ett par veckor sedan, jag mins det som igår då jag blev omringad av bluebubbles och sprang upp i panik. Och om man blir bränd av sånna gör de ont som satan och det bästa botemedlet är om någon pissar på en... Har ingen lust att bli ner kissad av Eleonor...

Puss och kram, håll tummarna att vi inte blir haj attackerade





Kommentarer
Postat av: Ragnhild

Usch, håll er på land. Berätta om jobbet.

P&K

2009-02-17 @ 07:51:23
Postat av: Anonym

knäpp mer bilder =)

2009-02-17 @ 10:35:04
Postat av: Malin

Ja ursäkta vi har varit dåliga på det senaste tiden, men lovar lägga upp mer bilder. varit så tråkigt väder nu bara.

2009-02-17 @ 11:45:19
URL: http://ontherun.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja det får nog bli Australien. Men blodpudding Elle? Fy. Jag byter ut det mot bea;) Puss

2009-02-17 @ 14:17:54
Postat av: Anonym

Lite synd om er i regnvädret. Utmärkt tillfälle att skriva några vykort.

Akta er för hajarna och även hajarna på land för den delen.

Vad är det för jobb och när börjar ni?



Kramar

2009-02-17 @ 22:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0