Big Day Out

Den här helgen så är det Australien day weekend och började därför med en gigantisk festival i Fredags. Eftersom vi inte hade nå biljetter till festivalen hade vi inga planer att åka dit och försöka köpa heller för att alla sa till oss att det är omöjligt att köpa utanför för alla vill dit och när dom släppte biljetterna blev dom slut sålda på nästan 5 minuter. Vi mötte därför upp några vänner i Jakes och hannas hus och packade ihop de sista vi hade för vi skulle flytta till Bondi den dagen. Men vännerna övertalade oss att komma med dom till festivalen och vi gjorde de omöjliga möjligt, vi kunde köpa biljetter utanför för ett bra pris.

Festivalen var ungefär som Roskilde fast under en dag bara. Det var ca 30-40 artister och dom spelade allt mellan rock och House på 7 olika scener så man fick pendla mellan scenerna. Synd att vi missade silent disco som var ett litet område där alla fick varsina hörlurar. Det såg roligt ut för dom som tittade på såg bara alla dansa och sjunga falskt haha. Festivalen var i allafall ett av de bästa vi varit på någonsin och ska definitivt gå på fler festivaler fast dom kommer inte vara lika stora. Nackdelen var att det var jääävligt varmt ute och vi drack säkert 20 liter vatten var under dagen.

Vi såg bla. The Prodigy, Pendulum, Artic monkeys, lupe fiasco mfl.
Det var ett litet tivoli där också som Malin ville pröva på men ingen annan ville för dom var tråkiga. Det var iaf hur mycket folk som helst som ni kommer se på bilder/filmerna.


          
Svettigt!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! vad äre för teens ni har hittat? :P

2009-01-25 @ 14:51:40
Postat av: Karin

Vad mycket som har hänt sen jag var inne på eran blogg senast. Har varit i Göteborg under några dagar, fint vårväder där idag men i Stockholm mulet, dimmigt och småregn. Kul med lägenheten! Hoppas att det ordnar sig med jobb snart.



Kramar

2009-01-25 @ 20:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0