Hittat lägenhet

Igår var vi och kollade på en lägenhet i Bondi. Den kostar 160 audollar i veckan var och vi får ett eget rum. Vi delar lägenheten med 2 andra, men dom verkar väldigt trevliga! Boendet är ca 10 mins promenad till Tåget in till stan och 10 - 15 mins promenad till dom 3 stränderna som finns där, dvs 5 min med bussarna som går helatiden. Så vi bor nära city också. Dom som bor där sa att de är lätt att skaffa jobb där, det är bara att fråga överallt och att en av dom kanske hade jobb till oss. Taggaaade. Vi får flytta in på Fredag iaf, lite skönare för Jake, Hanna och Mitch att bli av med två huliganer som erövrat soffan med kuddar och tecken och en jädrans massa heroes avsnitt. Vi har i stortsett ocuperat hela vardagsrummet mahaha.

 
Bondi beach och en söt gubbe vi hitta på vägen dit. (lägg märke till hans ben).



VI har också hunnit med att se lite av nattlivet ute i stan. Träffade Johan Hallgren av en slump för er som vet vem de är (Frida, Elin, alla andra). Han var inte så jätte social och sa att han var trött. Sa att han skulle ringa om han ville hitta på nått och fick nog världens sämsta bortförklaring varför han inte ringt men men :)
Vi träffa en väldig trevlig tjej när vi var ute, hon hette sara och var den som hjälpte oss med att få arbetet på car washen.


Hade en jäkligt god middag också. Calamari,fisk, små bläckfiskar, stora räckor, musslor, pommes, sallad och nån krabbgrej. ASGOO

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Malins storasyrra

Spännande med nytt boende! Vad är det för några ni delar lya med? Berätta mer... Här är det nollgradigt och svinhalt, men ni verkar ha det lite varmare och skönare. Kramisar

2009-01-22 @ 09:19:18
Postat av: Angel

nej, vadå jag är inte alls avundsjuk på er :D

hoppas allt går bra och ni får jobb snart, så ni inte slutar som Jasmine och mig, hahaha

2009-01-22 @ 15:59:05
URL: http://nangela.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja eller hur, berätta mer om era roomiesar! Är dom svenskar?



Förresten! Har ni kontrollerat att vattnet verkligen snurrar åt andra hållet när man spolar i toan???? Annars kan ni ju inte vara säkra på att ni verkligen är i Australien, allt kanske bara är ett stort skämt och ni är totallurade! Kolla genast!



Och Malin, den där Hallgren är ju lite speciell...:P

Puss på er!

2009-01-22 @ 21:01:47
Postat av: Ragnhild

Grattis till "eget" boende. Nu saknas bara jobb så ni kan betala hyran.. Malin, läs din mail.

Kram

2009-01-22 @ 22:15:12
Postat av: Micke

ah billigt boende, typ i samma prisklass som sunkiga hostel. nice. testa 3 wise monkeys om ni går ut i city också, grymt ställe.

2009-01-26 @ 02:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0