Resemal for familjen

Hej hej har kommer lite forslag pa hur vi kan resa nar ni kommer ner.

Vi hyr en bil (helst 4hjuls driven) aker tidigt pa morgonen for att aka till noosa som tydligen ska vara en fin och mysig liten stad over brisbane. Samma dag sa aker vi och tar en titt pa Red canyon som ligger i Cooloola national park som ar rod sand och ska tydligen vara coolt att see. Vi aker sedan up mot Rainbow beach for att ta farjan over till Fraser island som gar fran 6.00 -17.30 varje dag. Det ar pa fraser island som vi skulle behova en 4hjuls driven bil for att kunna ta oss runt pa egen hand eftersom den anda vagen som finns dar ar pa stranden.

Ett alternativ ar ocksa att vi aker up till Harvey bay och tar farjan over till fraser island dar ifran.

Vi skulle kunna overnatta pa fraser island och booka ett hotel dar for att nasta dag kolla runt pa det vi inte har sett m.m.
samma dag sa skulle vi kunna borja varan resa mot Airlie beach. Antingen sa flyger vi dit och lamnar bilen i harvey bay eller sa fortsatter vi varan bil resa och roadtrippar up dit vilket jag tycker vore kul, men det ar en lang vag att aka ca. 12 timmars bil stracka.

Framme vid airlie beach vi har nagra oar att valja pa:
- Hamilton island -  ska tydligen vara en bra plats och det finns manga activiteter och bat turer dar ifran.
- Hayman island - Ar vad varan reseguide sa var den basta on men ocksa den dyraste... efetrsom det ar en privat agen o och det ska tydligen vara underbart att bo dar.
 - Sedan finns det lite anda alternativ som Day dream island, Long island m.m.

Man skulle kanske kunna gora sa att man aker fort till hamilton och spenderar de flesta dagarna dar och sedan har 1, 2 dagar pa hayman island... men skulle vara bra om ni kunde kolla hemmifran vad ni tycker om alla dom har platserna for det ar inte sa latt att valja sjalv pga priserna m.m.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0